wena Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 W załączeniu kategorie na konkurs Biela Vrana 2019. Biela vrana 2019 kategórie-1.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichus Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 A czy coś wiadomo o tym speciality smoked beer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted October 12, 2018 Author Share Posted October 12, 2018 Jakieś opisy stylu mam dostać niebawem, więc zaraz je zamieszczę na forum. Cichus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalas85 Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 O, może w końcu coś wyślę na ten konkurs Jakieś dwa piwa to mam nawet gotowe, a i Brutt IPA jest w planach. Czas zawojować zagranice Link to comment Share on other sites More sharing options...
FurioSan Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 4 godziny temu, Szalas85 napisał: Brutt IPA a tam chyba takiej kategorii nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalas85 Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 18 godzin temu, FurioSan napisał: a tam chyba takiej kategorii nie ma Brett IPA. W głowie miałem coś innego i powstał taki potworek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichus Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Butt IPAWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joosto Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 W dniu 12.10.2018 o 14:34, wena napisał: Jakieś opisy stylu mam dostać niebawem, więc zaraz je zamieszczę na forum. @wenaCoś wiadomo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqas van Dred Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Do kiedy trzeba wysłać piwo? Czy jest jakaś zorganizowana akcja jak w tamtym roku, że ktoś odbiera piwo w Polsce i zawozi na miejsce konkursu? Martinez, erulogoss and markus383 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinez Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Tu jest strona do rejestracji: http://biela-vrana.sk Tam też znajdziecie opis poszczególnych kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted January 21, 2019 Author Share Posted January 21, 2019 Piwa na konkurs jak co roku dostarczę o organizatorów. Termin dostawy do Chorzowa do dnia 15.02.2019 na adres: Centrum Warzenia Domowego Piwa ul. 3 Maja 29 41-500 Chorzów tel. 784 474 585 W uwagach dopisek BIELA VRANA. Niestety sklep nie będzie przyjmował paczek z rozbitymi butelkami. Proszę o solidne pakowanie. Opłatę za konkurs można włożyć do paczki. Stronę do rejestracji podał już kolega @MARTINEZ w poprzednim poście. Martinez 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraX Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 7 godzin temu, wena napisał: Piwa na konkurs jak co roku dostarczę o organizatorów. Termin dostawy do Chorzowa do dnia 15.02.2019 na adres: Centrum Warzenia Domowego Piwa ul. 3 Maja 29 41-500 Chorzów tel. 784 474 585 W uwagach dopisek BIELA VRANA. Niestety sklep nie będzie przyjmował paczek z rozbitymi butelkami. Proszę o solidne pakowanie. Opłatę za konkurs można włożyć do paczki. Stronę do rejestracji podał już kolega @MARTINEZ w poprzednim poście. Super! W takim wypadku co wybrać podczas rejestracji jako drop-off location ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted January 21, 2019 Author Share Posted January 21, 2019 Możesz wpisać Chorzów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted February 2, 2019 Author Share Posted February 2, 2019 Pierwsze piwa już dotarły. Czekam na piwa również do Budapesztu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinez Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Może ktoś wie dokładniej - w regulaminie BV jest napisane, żeby etykiety systemowe przymocować gumką recepturką. Wydaje mi się to trochę dziwne, przecież trwalej można to zrobić taśmą bezbarwną. Raz że nic się nie zerwie ani nie zamieni, a dwa że się nie zaleje przypadkowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted February 6, 2019 Author Share Posted February 6, 2019 Gumka to gumka. Skoro tak chcą to co Ci przeszkadza gumka. Jeżeli boisz się, że odpadnie to daj 2 lub 3 gumki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinez Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Tak zrobię :-) Na dniach poślę flaszeczki do Chorzowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madbart Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 (edited) W dniu 6.02.2019 o 20:19, wena napisał: Gumka to gumka. Skoro tak chcą to co Ci przeszkadza gumka. Jeżeli boisz się, że odpadnie to daj 2 lub 3 gumki. z rozpędu i przyzwyczajenia przykleiłem taśmą. napiszę do organizatorów z pytaniem czy to nie problem, jeśli zaś będzie poproszę osobę która wiezie aby przyczepiła gumką. o.O ;/ Teraz dopiero przeczytałem o gumkach .... Z tego co widzę to oni chcą etykiety w woreczku osobno : "Enclose each of your bottle labels in a small zip-top bag before attaching to their respective bottles. This way it makes it possible for the organizer to identify specifically which entry has broken if there is damage during shipment." Edited February 14, 2019 by madbart Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted February 19, 2019 Author Share Posted February 19, 2019 Nie bardzo wiem o co chodzi, ale do Budapesztu odcinałem taśmę i przyczepiłem gumką. Oni są bardziej restrykcyjni. Jeżeli chodzi o etykiety osobno to może chodzi o konkurs etykiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madbart Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Czyli mogę liczyć, że naprawiłeś "problem z taśmą" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Do Budapesztu TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madbart Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 super! a jak sprawa ma się ze Słowacją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wannabuydrugs Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Wiadomo kiedy będą ogłoszone wyniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warmiński MISIEK Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 (edited) No i są wyniki http://biela-vrana.sk/sutaz/ Gratulacje Janek Gadomski! Wielkie dzięki @wena Edited February 25, 2019 by Warmiński MISIEK madbart 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalas85 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 11 godzin temu, Warmiński MISIEK napisał: No i są wyniki http://biela-vrana.sk/sutaz/ Gratulacje Janek Gadomski! Wielkie dzięki @wena No już nie bądź taki skromniacha Główny laur dla Ciebie. Brawo Ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts