wena Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W załączeniu kategorie na konkurs Biela Vrana 2019. Biela vrana 2019 kategórie-1.doc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 A czy coś wiadomo o tym speciality smoked beer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Jakieś opisy stylu mam dostać niebawem, więc zaraz je zamieszczę na forum. Cichus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 O, może w końcu coś wyślę na ten konkurs Jakieś dwa piwa to mam nawet gotowe, a i Brutt IPA jest w planach. Czas zawojować zagranice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 4 godziny temu, Szalas85 napisał: Brutt IPA a tam chyba takiej kategorii nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 18 godzin temu, FurioSan napisał: a tam chyba takiej kategorii nie ma Brett IPA. W głowie miałem coś innego i powstał taki potworek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Butt IPAWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 W dniu 12.10.2018 o 14:34, wena napisał: Jakieś opisy stylu mam dostać niebawem, więc zaraz je zamieszczę na forum. @wenaCoś wiadomo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqas van Dred Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Do kiedy trzeba wysłać piwo? Czy jest jakaś zorganizowana akcja jak w tamtym roku, że ktoś odbiera piwo w Polsce i zawozi na miejsce konkursu? markus383, Martinez i erulogoss 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Tu jest strona do rejestracji: http://biela-vrana.sk Tam też znajdziecie opis poszczególnych kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Piwa na konkurs jak co roku dostarczę o organizatorów. Termin dostawy do Chorzowa do dnia 15.02.2019 na adres: Centrum Warzenia Domowego Piwa ul. 3 Maja 29 41-500 Chorzów tel. 784 474 585 W uwagach dopisek BIELA VRANA. Niestety sklep nie będzie przyjmował paczek z rozbitymi butelkami. Proszę o solidne pakowanie. Opłatę za konkurs można włożyć do paczki. Stronę do rejestracji podał już kolega @MARTINEZ w poprzednim poście. Martinez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraX Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 7 godzin temu, wena napisał: Piwa na konkurs jak co roku dostarczę o organizatorów. Termin dostawy do Chorzowa do dnia 15.02.2019 na adres: Centrum Warzenia Domowego Piwa ul. 3 Maja 29 41-500 Chorzów tel. 784 474 585 W uwagach dopisek BIELA VRANA. Niestety sklep nie będzie przyjmował paczek z rozbitymi butelkami. Proszę o solidne pakowanie. Opłatę za konkurs można włożyć do paczki. Stronę do rejestracji podał już kolega @MARTINEZ w poprzednim poście. Super! W takim wypadku co wybrać podczas rejestracji jako drop-off location ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Możesz wpisać Chorzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Pierwsze piwa już dotarły. Czekam na piwa również do Budapesztu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Może ktoś wie dokładniej - w regulaminie BV jest napisane, żeby etykiety systemowe przymocować gumką recepturką. Wydaje mi się to trochę dziwne, przecież trwalej można to zrobić taśmą bezbarwną. Raz że nic się nie zerwie ani nie zamieni, a dwa że się nie zaleje przypadkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Gumka to gumka. Skoro tak chcą to co Ci przeszkadza gumka. Jeżeli boisz się, że odpadnie to daj 2 lub 3 gumki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Tak zrobię :-) Na dniach poślę flaszeczki do Chorzowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madbart Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) W dniu 6.02.2019 o 20:19, wena napisał: Gumka to gumka. Skoro tak chcą to co Ci przeszkadza gumka. Jeżeli boisz się, że odpadnie to daj 2 lub 3 gumki. z rozpędu i przyzwyczajenia przykleiłem taśmą. napiszę do organizatorów z pytaniem czy to nie problem, jeśli zaś będzie poproszę osobę która wiezie aby przyczepiła gumką. o.O ;/ Teraz dopiero przeczytałem o gumkach .... Z tego co widzę to oni chcą etykiety w woreczku osobno : "Enclose each of your bottle labels in a small zip-top bag before attaching to their respective bottles. This way it makes it possible for the organizer to identify specifically which entry has broken if there is damage during shipment." Edytowane 14 Lutego 2019 przez madbart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie bardzo wiem o co chodzi, ale do Budapesztu odcinałem taśmę i przyczepiłem gumką. Oni są bardziej restrykcyjni. Jeżeli chodzi o etykiety osobno to może chodzi o konkurs etykiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madbart Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Czyli mogę liczyć, że naprawiłeś "problem z taśmą" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Do Budapesztu TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madbart Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 super! a jak sprawa ma się ze Słowacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wannabuydrugs Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Wiadomo kiedy będą ogłoszone wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) No i są wyniki http://biela-vrana.sk/sutaz/ Gratulacje Janek Gadomski! Wielkie dzięki @wena Edytowane 25 Lutego 2019 przez Warmiński MISIEK madbart 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 11 godzin temu, Warmiński MISIEK napisał: No i są wyniki http://biela-vrana.sk/sutaz/ Gratulacje Janek Gadomski! Wielkie dzięki @wena No już nie bądź taki skromniacha Główny laur dla Ciebie. Brawo Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi