Pieron Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Heee, Kolor złoty lub żółto złoty, nieklarowne. Piwa było pod som kragel Piana o dużych bąbelkach szybko zredukowała się do cienkiej warstwy. Zapach to kolendra. W smaku dojść przyprawione. Zdaje się że kolendra zdominowała to piwo i jest na 1 miejscu, potem lekko cytrusy. Dla mnie super ale trochę mniej kolendry by się zdało powtarzając to piwo. Dzięki Grzesiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Cześć Prawdę mówiąc jestem z tego piwa mono niezadowolony - mętność nie ustępuje, za mocno przyprawione. Poleży jakiś czas w piwnicy może się jakimś cudem polepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) ja też mam skrzynkę piwa które leży "bo może będzie lepsze". Zrobiłem piwo korzenne i wyszło mocno kwaskowe, ale to wina ziół. Nadal jest słabo nagazowane, ale wciąż mam nadzieje że się "uleży" i będzie dobre. właśnie spróbowałem mojego korzennego, jeszcze nie ma gazu, ale smak się wygładził i jest już całkiem do picia. Jeszcze tylko gaz i będzie pyszne Edytowane 3 Maja 2010 przez wsaczuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi