kantor Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 14 minut temu, rafalnyrc napisał: Szukaj tak. Idź do google wpisz w pole site:piwo.org Cantillon świeże owoce No patrz, a Cantillon jednak używa mrożonych... rafalnyrc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiegarz5 Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 rafalnyc -> Dziękuję za odpowiedź i radę. Niestety, dalej nie mogę tego znaleźć. Lasek -> Skoro uważacie, że mrożone wiśnie do lambika/krieka to nie jest problem, postaram się i jak ich użyć. rafalnyrc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Jak wolisz użyć niemrożonych ze względów "etycznych" (czy jakichkolwiek innych) to spokojnie używaj takich, ja nie namawiam Cię na mrożone (chociaż ma to pewne zalety ) po prostu nie chcę, żeby potem jak ktoś będzie czytał ten wątek uznał, że tylko świeże, nieprzemrożone wiśnie są jedyną właściwą drogą do krieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 9 godzin temu, ksiegarz5 napisał: rafalnyc -> Dziękuję za odpowiedź i radę. Niestety, dalej nie mogę tego znaleźć. Lasek -> Skoro uważacie, że mrożone wiśnie do lambika/krieka to nie jest problem, postaram się i jak ich użyć. Ksiegarz nie badz bardziej ortodoksyjny od Belgow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiegarz5 Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 kantor -> Aleś się czepił tych niemrożonych/mrożonych wiśni ... ? Lasek -> Postaram się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi