Jump to content

VII Warmiński Konkurs Piw Domowych sierpień 2019

Recommended Posts

Warmińsko-Mazurski Oddział Terenowy Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych (W-M OT PSPD) ma zaszczyt i przyjemność ogłosić, że w Olsztynie/Dywitach

W sierpniu 2019

przy okazji Święta Warmińskiego Piwowara odbędzie się

VII Warmiński Konkurs Piw Domowych (2019)!

Organizatorem konkursu jest Warmińsko-Mazurski Oddział Terenowy PSPD

W tym roku zachęcamy do wystawienia piw w następujących kategoriach:

1. Rosanke
  2. Polskie Pszeniczne (01D. na polskich chmielach)
  3. APA z herbatą (18B. z herbatą)
  4. Niskoalkoholowe APA do 2% alk.

Regulamin i strona do rejestracji zgłoszeń będzie udostępniona w późniejszym terminie.

Zachęcamy wszystkich piwowarów z całej Polski do wspólnej zabawy i spróbowania swoich sił w Warmińskim Konkursie Piw Domowych 2019.

Konkurs będzie włączony do pucharu PSPD.

https://wm.pspd.org.pl/warminski-konkurs-piw-domowych/vii-warminski-konkurs-piw-domowych/?fbclid=IwAR1ajkJ4AW59rA6mT9KXmylxQFGIbwUE8NNBjw0jVkjH0KgryKN8INr4K2U

Edited by Warmiński MISIEK

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ja również mam błąd. Startowałem w APA z herbatą a metryczkę mam z Rosanke

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 weeks later...

Dziękuję za dyplom bo właśnie odebrałem od listonosza. To jego zdjęcie....Włożony a raczej upchany na ścisk razem z medalem i t-shitem do koperty bąbelkowej bez żadnego usztywnienie czy kartonika ( szerokość i długość koperty bąbelkowej jest minimalnie mniejsza od wymiarów dyplomu ) już z góry był skazany na zniszczenie i poczta polska nie ma tutaj nic do rzeczy. Jeżeli uczestnicy konkursu mogą szklane butelki przesłać tak opakowane żeby się nie potlukły to czy nie można włożyć odrobiny wysilku w odpowiednie zapakowanie dyplomu tak jak to czynią organizatorzy innych konkursów...? Ręce opadają....Może organizator konkursu poczuje się odpowiedzialny I zobowiązany i jeszcze raz prześlę dyplom ale tym razem odpowiednio zabezpieczony....? Pozdrawiam serdecznie i chętnie poniosę koszt ponownej przesyłki bo dyplom przynajmniej dla mnie stanowi naważniejszą nagrodę.

20190828_154603.jpg

Zapewniam, że dyplom mieścił się do folii bąbelkowej (zabezpieczającej dodatkowo zawartość) bez problemu. Zarzuty o wpychanie są bezzasadne. Poczta/Kurierzy czasem nie szanują przesyłek. Tu widzę, że nawet kartonik by nie pomógł. Nie ma sensu ponowne wysyłanie dyplomu pocztą i ryzykowanie kolejnego zniszczenia. Poza tym nie będzie na nim podpisów sędziów, którzy mieszkają w różnych miastach. Proponuję chyba najlepsze rozwiązanie. Wyślę dyplom mailem, wydrukujesz, powiesisz w godnym miejscu :)  

Dziękuję za szybką odpowiedź i też miałem zaproponować takie rozwiązanie żeby wysłać mailem kolorowy skan w wysokiej rozdzielczości w pdf albo jpg.  Co do pozostałych spraw pozwól, że się nie zgodzę bo dyplomy z innych konkursów przychodzą w idealnym stanie także tą samą pocztą polską :) Po prostu są inaczej zapakowane. Mam tylko nadzieje, że organizator wyciągnie wnioski z tego zdarzenia i w przyszłym roku inaczej zapakuje przesyłki. Pozdrawiam serdecznie.

3 godziny temu, Dino napisał:

Zapewniam, że dyplom mieścił się do folii bąbelkowej (zabezpieczającej dodatkowo zawartość) bez problemu. Zarzuty o wpychanie są bezzasadne. Poczta/Kurierzy czasem nie szanują przesyłek. Tu widzę, że nawet kartonik by nie pomógł. Nie ma sensu ponowne wysyłanie dyplomu pocztą i ryzykowanie kolejnego zniszczenia. Poza tym nie będzie na nim podpisów sędziów, którzy mieszkają w różnych miastach. Proponuję chyba najlepsze rozwiązanie. Wyślę dyplom mailem, wydrukujesz, powiesisz w godnym miejscu :)  

Doskonała odpowiedź, gratuluję wysoko rozwiniętej zdolności samokrytyki :D

Zapewniam, że kartonik by pomógł. Z kilkunastu dyplomów, które otrzymałem, tylko jeden prezentował się podobnie jak powyższy - dziwnym trafem zabezpieczony był w identyczny sposób, jak w opisanym przypadku, czyli wcale. 

Takie właśnie detale, na których czasem się wykładacie, rujnują obraz nawet perfekcyjnie zorganizowanego (i chciałbym w to wierzyć zawsze) KPD.