ThoriN Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Maro, kup sobie alaLidla bo alu chyba do lamusa przeszło. Zostały chochle do zupy, jakieś duperele itp. Gaz mam w ryczałcie, więc po co inwestować w prądożerny sprzęt ;-P ? To zainwestuj w taboret gazowy (na GZ z atestem = 300zł) i garnek co najmniej emaliowany (35 litrów pewnie jakieś 150-170zł). Ja swojego a'la Lidla kupiłem za 100zł Policz, przemyśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Ocynk Ci zejdzie w brzeczce Czy za kolegą ciągnie się praktyka ? Czy, bo tak przeczytałem. Edytowane 5 Listopada 2015 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Głównie "bo tak przeczytałem". Z nakrętki od sraczwężyka mi zeszła powłoka, ale nie jestem pewny czy to był ocynk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Z nakrętki od sraczwężyka mi zeszła powłoka, ale nie jestem pewny czy to był ocynk. raczej nikiel a ocynk w brzeczce ciemnieje (nie wiem co za reakcje to powodują, ale znam to z autopsji ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A nikiel szkodzi? Bo nie wiem czy mi zaszkodziło czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A nikiel szkodzi? różne są opinie na ten temat, ale raczej nie. No chyba, że w większych dawkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Super, dzięki za odpowiedź! To znaczy że miałem tak już od urodzenia Edytowane 5 Listopada 2015 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Cyganie sprzedawali patelnie ocynkowane rzekomo rewelacyjne. Jednak dam do cynkowania tylko że ogniowego bo wykonawca powiedział że galwanicznie w środku będzie licha powłoka. Edytowane 6 Listopada 2015 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 A nikiel szkodzi? Bo nie wiem czy mi zaszkodziło czy nie Wiem, że wiele osób ma uczulenie na nikiel - zwykle wyłażą takie czerwone plamy np. od klamry paska do spodni, czy bransolet w jakichś tanich zegarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Podsekretarz stanu Ci odpowiada: http://orka2.sejm.gov.pl/IZ5.nsf/main/7D1F3B16 bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Taka aukcja na allegro z garnkiem 98l za 385 zł.oferta nr 5358933686 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi