Adam Marszałkowski Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Witam, czy ktoś się orientuje w którym sklepie kupię najtaniej zestaw do nastawienia pierwszej warki z brewkitu? Chodzi mi o sprzęt i surowce. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314wo.pl Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Pierwszy raz udaje mi się odpowiedzieć jako pierwszemu na post pod tytułem "pierwsza warka" :). Nikt się nie orientuje. To tak samo jak z kartoflami. Nikt się nie orientuje gdzie są najtańsze. Musisz poszperać sam w sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 19 minut temu, Adam Marszałkowski napisał: czy ktoś się orientuje w którym sklepie kupię najtaniej zestaw do nastawienia pierwszej warki z brewkitu? Chodzi mi o sprzęt i surowce. Na forum masz polecane dwie wyszukiwarki. Starsza Dokuro i młodsza. Poklikaj, zobacz na ile Ci pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 44 minuty temu, Adam Marszałkowski napisał: Witam, czy ktoś się orientuje w którym sklepie kupię najtaniej zestaw do nastawienia pierwszej warki z brewkitu? Chodzi mi o sprzęt i surowce. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. Pamiętaj, że kupując najtańsze brewkity efekt będziesz miał marny. Np. nie kupuj brewkitów marki Gozdawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Marszałkowski Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 22 godziny temu, Jancewicz napisał: Pamiętaj, że kupując najtańsze brewkity efekt będziesz miał marny. Np. nie kupuj brewkitów marki Gozdawa Słyszałem że te z Gozdawy są słabe jakościowy. Mangrove Jacks się nada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Nie robiłem ale jakoś nie słyszałem aby ktoś na nie narzekał. Spróbuj. Pilnuj przede wszystkim czystości i temperatury fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi