hrapek Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Czy ze Świętochłowic to wszyscy uciekają. HRAPEK do Bielska, BAHA do Cieszyna - jakieś fatum.Witam na forum i życzę powodzenia. Już mi zaimponowałaś - zaczęłaś od czytania. To dobry synoptyk na przyszłość. Witam koleżankę! Życzę samych udanych warek! @Wena - oryginalnie jestem z Bielska. Co do Świętochłowic, to winna oczywiście jest jak zawsze kobieta. Jeżeli będzie tylko okazja to rzeczywiście nawieję do Bielska spowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Czy ze Świętochłowic to wszyscy uciekają. HRAPEK do Bielska' date=' BAHA do Cieszyna - jakieś fatum.Witam na forum i życzę powodzenia. Już mi zaimponowałaś - zaczęłaś od czytania. To dobry synoptyk na przyszłość.[/quote'] Witam koleżankę! Życzę samych udanych warek! @Wena - oryginalnie jestem z Bielska. Co do Świętochłowic, to winna oczywiście jest jak zawsze kobieta. Jeżeli będzie tylko okazja to rzeczywiście nawieję do Bielska spowrotem. Czyli co, nie układa się wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 CześćJuż tak nie narzekajcie na te Świętochłowice bo się kocerek wyprowadzi Świony to nic. Lipiny to jest prawdziwy hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 ...aż strach tam jeżdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 ...aż strach tam jeżdzić. Ja jakoś się nie boję. Wręcz normalnie zajeżdżam do Jkocurka. Nie wiem co tam takiego jest w tych Lipinach, ale po ciemku parę lat temu tez tam chodziłem - a wtedy było najgorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 CześćJuż tak nie narzekajcie na te Świętochłowice bo się kocerek wyprowadzi Świony to nic. Lipiny to jest prawdziwy hardcore dzielnica owiana legendą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Świony to nic. Lipiny to jest prawdziwy hardcore Gdzieś tak usłyszołech: "Na Lipinach psy dupami szczekają a ch*jami piją woda." Bez obrazy, ale co legenda to legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Może coś w tym jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ponoś parę lat temu to nic tam się nie ruszało ze zwierząt po wolności. Obecnie widać to tu to tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jacek nie dej sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ponoś parę lat temu to nic tam się nie ruszało ze zwierząt po wolności. Obecnie widać to tu to tam. Tak osły chodzą po ulicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jacek nie dej sie. A co się ma dawać czy nie. Mieszkam tu z przypadku. Na inne mieszkanie stać mnie nie było. Za to mam piwnicę w której jest zimno bo dom to stara wyremontowana kamienica i mogę warzyć piwo., A dzielnica jak dzielnica, wiele takich jest w różnych miastach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Lipiny wiele razy już gościły filmowców. Ulice tej dzielnicy Świętochłowic ?zagrały? między innymi w ?Z odzysku? Sławomira Fabickiego, ?Jestem? Doroty Kędzierzawskiej i ?Czeka na nas świat? Roberta Krzempka, a w filmie ?La Brasier? (Zarzewie) udawały nawet francuskie aleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Aplolloks, skąd Ty to wszystko wiesz? Jesteś prawdziwym Lipinoznawcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Aplolloks, skąd Ty to wszystko wiesz? Jesteś prawdziwym Lipinoznawcą. Może chce się przeprowadzić :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 W Rydułtowach też jest fajnie. Chciałem coś pozytywnego napisac o tej pięknej dzielnicy co by Swiętochłowiczninom było lżej na duszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Czy ze Świętochłowic to wszyscy uciekają. HRAPEK do Bielska' date=' BAHA do Cieszyna - jakieś fatum.Witam na forum i życzę powodzenia. Już mi zaimponowałaś - zaczęłaś od czytania. To dobry synoptyk na przyszłość.[/quote'] Witam koleżankę! Życzę samych udanych warek! @Wena - oryginalnie jestem z Bielska. Co do Świętochłowic, to winna oczywiście jest jak zawsze kobieta. Jeżeli będzie tylko okazja to rzeczywiście nawieję do Bielska spowrotem. Czyli co, nie układa się wam Wszystko w porządku. Tylko sz..g człowieka trafia jak 60-otysięczna miejscowość położona w środku tak wielkiej aglomeracji/konurbacji wygląda jak wygląda i nic w niej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 W Rydułtowach też jest fajnie. Chciałem coś pozytywnego napisac o tej pięknej dzielnicyco by Swiętochłowiczninom było lżej na duszy. no i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 cieszę sięz tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 baha, gratuluję tak pokaźnej ilości odpowiedzi na "powitanie", witam wśród piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dziękuję , widzę, że pierwszy sukces juz za mną Mam już wszystkie potrzebne sprzęty i surowce (tak mi się wydaje) muszę tylko skombinować środek do dezynfekcji o którym na śmierć zapomniałam i zaczynam przygodę z warzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dziękuję , widzę, że pierwszy sukces juz za mną Mam już wszystkie potrzebne sprzęty i surowce (tak mi się wydaje) muszę tylko skombinować środek do dezynfekcji o którym na śmierć zapomniałam i zaczynam przygodę z warzeniem Zamów ClO2, e-mailem ze strony www.clo2.pl. 36,6zł, na drugi dzień po zamówieniu masz w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 No wlaśnie już jedna osoba doradziła mi ten środek, więc jak też polecasz to zamówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Też polecam, starczy Ci na rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Cześć Aktywowany roztwór powinien stać dobę , wiec nie planuj warzenia na dzień przyjazdu kuriera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi