Jump to content

Bardzo szybka fermentacja


Recommended Posts

Sytuacja dla mnie nowa. Tzw. burzliwa zakończyła się po 24 godzinach.

Warka to bitter 35l, 9.5 Blg, Danstar Windsor, pożywka, napowietrzenie.

Reżim temperaturowy zachowany, czyli ok. 18°, a ostatnie 3 dni 19.

No i nie wiem czy butelkować dziś czy zlać na cichą na 3 tygodnie (nie mogę piwa zabrać w podróż?)

10 dni to trochę mało. Na wykresie skala się trochę nie zgadza.

 

47.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.