danol148 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jako że moja już obcina szyjki po 6 warkach nadszedł czas na mały tuning zakupiłem uchwyt stołowy do wiertarki i teraz mam pytanko, czy ktoś rozbierał Gretę bo nie wiem jak się zabrać za te blaszane nity rozwiercać czy da się jakoś w inny sposób ich pozbyć z kapslownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 lepiej skombinuj sobie młotkową a gretę zostaw jak awaryjną. Ew możesz po prostu skołować kawałek odpowiedniej rurki i jego przerobić na kapslownicę. Pogrzeb po forum jest parę wątków o kapslownicach samoróbkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czytałem najprościej to rura grubościenna albo kawałek wałka i wytoczyć muszę poszperać w moim złomie może coś jeszcze znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 jak ta greta jeszcze zipie to nie warto ją rozwalać. Ja po zamianie na stołową swoja sprzedałem za 20 zeta koledze co zaczynał przygodę z piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czytałem najprościej to rura grubościenna albo kawałek wałka i wytoczyć muszę poszperać w moim złomie może coś jeszcze znajdę Jak się zepniesz to i pilnikiem "wyfrezujesz". Tylko kawałek rurki i jakieś ramię do ugniatania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 tak zipie z 10 butelek 7 obcina ale jak się postaram to wychodzę z 3-4 na warce 20l tylko że kapslowanie trwa prawie godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Młotkowa za 16.50 i zero kombinacji, to jest moje zdanie, a funkcjonalność stołowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 16.50 drogo w nas w brico były po 12 jutro jadę na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi