Wiktor Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 prace nad modernicacją browaru trwają. jak przyczepię taboret do nogo gara to może jutro w nim nachmielę piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Stało się - od wczoraj browar Otwocki prowadzi Inżynier biotechnologii Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 fiu, fiu, gratulacje panie inż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 "Inżynier" to mi się kojarzy głównie z tym jak Maliniak mówił do Karwowskiego w "Czterdziestolatku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No, no... gratujacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 recenzent ocenił moją pracę na bardzo dobry plus i dodał od siebie, że to pierwsza praca inżynierska jaką recenzował, która czemuś służyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Gratulacje, Panie Inżynierze. to pierwsza praca inżynierska jaką recenzował, która czemuś służyła. Zdradzisz nam temat pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 "Badanie kinetyki zacierania surowców bezglutenowych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Gratuluję panie inżynierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Gratulacje! Czas chwilę odpocząć i wymyślić temat pracy na obronę magisterską Kwalifikacje trzeba podnosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Gratulacje!! Przynajmniej miałeś temat pracy, który jest interesujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 sam sobie wybrałem to był interesujący. Mam nadzieję ze z magisterką będzie podobnie - mam w planach pomęczyć drożdże do grodziskiego, ale to się jeszcze zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Hehe to można być ynżynierem od piwa? Można Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 dodał od siebie, że to pierwsza praca inżynierska jaką recenzował, która czemuś służyła. Trochę to smutne, zwłaszcza, że to biotechnologia... GRATULUJĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 po prostu nie ma czasu zrobić czegoś z sensem, bo ostatnie zaliczenia są na początku stycznia a do 20 stycznia złożenie prac. Semestr jest skrócony więc zajęć jest więcej i nie ma czasu na jakieś badania czy nawet przysiąść nad tematem. Ja nad swoją pracę zacząłem robić w marcu, w listopadzie była już napisana pierwsza wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No to gratuluje Panie inżynierze piwowarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 po prostu nie ma czasu zrobić czegoś z sensem, bo ostatnie zaliczenia są na początku stycznia a do 20 stycznia złożenie prac. Semestr jest skrócony więc zajęć jest więcej i nie ma czasu na jakieś badania czy nawet przysiąść nad tematem. Ja nad swoją pracę zacząłem robić w marcu, w listopadzie była już napisana pierwsza wersja. Wiktor, to nie bierz tego do siebie. Ja wiem, że Ty jesteś pracowity, zaangażowany i dużo wiesz. To raczej przytyk w kierunku systemu na uczelni. Szkoda, że się marnuje szare komórki tylu młodych ludzi i nic z tego sensownego nie wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 to nie uczelnia sobie to wymyśliła tylko ma narzucone z góry. Przy takim systemie to mała szansa jest żeby zrobić coś rozsądnego - najlepiej połączyć inżynierkę z praktykami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 to nie uczelnia sobie to wymyśliła tylko ma narzucone z góry. Przy takim systemie to mała szansa jest żeby zrobić coś rozsądnego - najlepiej połączyć inżynierkę z praktykami. Wiem, miałam właśnie na myśli system na uczelni w sensie systemu edukacji, czyli tam na górze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mój nowy kociołek - pojemność robocza 55 litrów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Aleś go wypucował. Może służyć za lustro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 akurat blacha była tylko polerowana na lustro. Aczkolwiek nie powiem żeby mi przeszkadzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 kolejny etap modernizacji - jestem po próbach na wodzie jeszcze bez izolacji, myślę że z izolacją będzie jeszcze lepiej. Teraz walczę z głowicą do wody do wysładzania/mycia i dnem. Niestety nie mogę tak bezkarnie hałasować więc pracę idą dość wolno, ale jeszcze czeka mnie sporo pracy przed rozruchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A w moim telewizorze mówili, że pierwszego polskiego satelitę wystrzelili wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 chyba zmienię nazwę browaru na kosmiczny - cały czas wszyscy porównują moje sprzęty do sputników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi