Nanon Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Cześć, zarejestrowałem się dopiero dziś, ale forum i wiki śledzę już od dłuższego czasu. Jestem początkujący, uwarzyłem dopiero parę warek z rozmaitym skutkiem. Najpierw poszedłem na żywioł i zmajstrowałem sahti, a dopiero potem zacząłem próbować "po bożemu". Obiecuję być grzecznym użyszkodnikiem forum i nie bić piany.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielN Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Nanon napisał: Cześć, zarejestrowałem się dopiero dziś, ale forum i wiki śledzę już od dłuższego czasu. Jestem początkujący, uwarzyłem dopiero parę warek z rozmaitym skutkiem. Najpierw poszedłem na żywioł i zmajstrowałem sahti, a dopiero potem zacząłem próbować "po bożemu". Obiecuję być grzecznym użyszkodnikiem forum i nie bić piany.? Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi