Mowmiojcze Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Hej, Jakiś czas temu widziałem gdzieś jakieś info odnośnie nakładek do destylacji pasujących do Coobry ale teraz znajduje tylko te do grainfathera. Ktoś ma może jakiś namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 https://modernbrew.pl/product/nakladka-destylacyjna-cb3-aabratek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Soravin Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Odświeżę temat, można gdzieś jeszcze nabyć taką nakładkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Ta nakładka była po 1800zl, czyli w tej samej cenie jest kompletny destylator z głowicą aabratka https://spiritferm.biz/pl/c/Destylatory-pod-kotly-COOBRA/397 A tu sama pokrywka koszt 600 zl a do tego kolumna i glowica. Szaleństwo. Edytowane 22 Listopada 2021 przez Koora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarrro Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Jaką średnicę ma kocioł Coobry? Może da się kupić nakładkę od innego kociołka - Brewzilla i bodajże Grainfather mają identyczne rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiegarz5 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Też jestem zainteresowany, ale ... temat chyba umarł śmiercią naturalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Odświeżam temat, ktoś coś namierzył? Mam GF G30, na stronie mają taką nakładkę, ale cena kosmos po przeliczeniu wychodzi jakieś 1500pln plus wysyłka z wysp i to nic wyszukanego, zwykły pot still.... Nie ma kogoś na forum kto by się podjął zaprojektowania/wykonania takich nakładek? Zainteresowanie jakieś jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Dalej cisza.... A może ktoś ma taką nakładkę i jej nie używa i chciałby się pozbyć, ewentualnie pożyczyć na jakiś czas za odpowiednią rekompensatę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esen1a Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Czy może ktoś posiada taką nakładkę i mógłby podzielić się zdjęciami. W świecie Internetu zaginęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Ja do GF zrobiłem sobie kiedyś potstila ze stalowej miski i kawałka miedzi. Puściłem na tym kilka nastawów i poszło w kąt. Póżniej kolega @lewatywa8 przerobił mi wieko od obciętego kega na pokrywkę i do tego jeden kolega z innego forum dorobił mi taki miedziany saksofon, ale jeszcze na nim nic nie grałem. Niestety w końcu trzeba było się zainteresować swoją wagą i zrzucić kilka kg, a alkohol w tym nie pomaga . Sprzęt jednak stoi i mam nadzieję, że niedługo będzie użytkowany podobnie jak i GF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Amatorzy ? Też mam do zcierania i do wody destylowanej, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Gdzieś to już chyba widziałem ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Może już gdzieś to udostępniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi