mate Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Cześć, zacząłem interesować się wyszynkiem z kega i przeglądam internet pod kątem corneliusów. Nasuwa mi się takie pytanie odnośnie ceny: czy macie jakieś miejsce skąd można kupić w takich cenach jak pojawiało się to na różnych filmikach czyli w okolicach 100zł? Bo na allegro/olx latają po 200-250zł, a nówki widzę w okolicach 400zł. Mam rozumieć, że ceny tak podskoczyły czy po prostu obserwuję złe miejsca w inetrnetach? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogshi Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Panie 100 to juz dawno i nie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun22 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 No niestety to prawda . Filmy na YT mają już trochę lat .Tam się wspomina o kegach po 100 zł. Właśnie mamy górkę sezonu na Corneliusy ( lody, napoje ) . Myślę , że za standardową pojemność trzeba dać 180-200zł plus przesyłka. Trafiają się okazje cenowe ale coraz rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorek007 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Dokładnie tak jak wyżej kolega napisał. Skontaktuj się z kolegą o nicku Wajcha, on się zajmuje sprzedażą to Ci pomoże w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Od Wajchy bralem.calkiem.nie dawno 3kegi, 9 litrowe, po 150pln za sztuke, byly w calkiem dobrym stanie, bo kiedys kuoilem.od goscia ktory handluje na portalu aukcyjnym, to nie dosc ze 100pln drozej to byla tak porysowana w srodku ze az zaczela rdzewiec, tyle tylko ze ja swoje oddalem.na.elektropolerowanie i teraz mam za nie cale 200pln kegi lepsze niz noweWysłane z mojego H9436 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Wielkie dzięki za odpowiedzi, napiszę zatem do Wajchy i zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi