dziedzicpruski Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Zróbcie sobie eksperyment smakowy, trochę bobu pojeść i potem piwo, najlepiej jakiś czarne, ogólnie połączenie smakowe jak najbardziej (nie kłócą się, nawet piwo smakuje lepiej), ale zaskakująca jest słodycz pitego piwa, czyli tak cudowna jagoda w postacie bobu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasekr Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 gaz bobikowy + CO2 z piwa = potężny dwupierdzian grochu -> toż to może człeka rozerwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob7320 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 W dniu 1.07.2019 o 20:46, dziedzicpruski napisał: Zróbcie sobie eksperyment smakowy, trochę bobu pojeść i potem piwo, najlepiej jakiś czarne, ogólnie połączenie smakowe jak najbardziej (nie kłócą się, nawet piwo smakuje lepiej), ale zaskakująca jest słodycz pitego piwa, czyli tak cudowna jagoda w postacie bobu. Dziś 2 dni po eksperymencie. Przeżyłeś to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 58 minut temu, rob7320 napisał: Dziś 2 dni po eksperymencie. Przeżyłeś to ? No, nawet go powtórzyłem, właściwie to nie był eksperyment dla mnie, bo w tamtym roku to obczaiłem , ale co w tym zabawnego, bobu lub innego grochu nie jęliście nigdy czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 wczoraj powtórzyłem ten eksperyment, ale bez piwa. tzn zjadłem 300g bobu podsmażonego na masełku. było całkiem przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi