xDDD123321 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Żeby wyklarować wino dodałem środek enartis hydroclar 100 ml tylko dodałem go 3x tyle co potrzeba i wino śmierdzi lekko siarką i w posmaku można wyczuć lekką nutę siarki Czy wino nadaje się do spożycia i czy z czasem ten zapach i smak minie czy nadaje się już do wylania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynMojegoStarego Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Jest takie forum na temat winiarstwa, wino.org.pl. Wylej w kanał. Wysłane z mojego buta roboczego za pomocą jego intensywnego aromatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 23 godziny temu, xDDD123321 napisał: Żeby wyklarować wino dodałem środek enartis hydroclar 100 ml tylko dodałem go 3x tyle co potrzeba i wino śmierdzi lekko siarką i w posmaku można wyczuć lekką nutę siarki Czy wino nadaje się do spożycia i czy z czasem ten zapach i smak minie czy nadaje się już do wylania? Diabeł opętał to wino, tylko egzorcyzmy pomogą majlosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi