baribal777 Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Siemka, chciałem się przywitać ze społecznością zarejestrowałem się bo szukając przydatnych danych na temat warzenia większość wyników pochodziła z tego właśnie źródła, więc stwierdziłem, że warto dołączyć. Dopiero raczkuję i dużo czasu spędzam na weryfikacji różnych informacji sprawdzając je w różnych miejscach. W niedzielę warzyłem pierwsze w życiu piwo - AIPA z zestawu browamatora. Rzuciłem się od razu na tą głębszą wodę - z zacieraniem. Przed operacją obejrzałem filmiki warzę z Kopyrem, uzupełniłem innymi filmikami (na przykład Browaru Sąsiady - są tu te chłopaki?), zrobiłem sobie notatki. Przytrafiły się drobne trudności i problemy, które wynotowałem w swoim kapowniku... ale to była przede wszystkim mega dobra zabawa. Założenie jest takie, żeby chociaż wyszedł trunek zdatny do spożycia. Jestem z województwa lubelskiego - okolice Lublina. Zatem mówię głośne "cześć!". Edytowane 26 Listopada 2019 przez baribal777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermod Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Hej, jak jesteś z okolic Lublina, to w najbliższy weekend przyjdź na targi piw, będą osoby z Lubelskiego Oddziału Terenowego PSPD. Będzie też pokaz warzenia Zawsze coś będziesz mógł się podpytać baribal777 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baribal777 Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 hermod dzięki! O targach oczywiście wiem , może uda mi się w niedzielę zajrzeć. Nie wiedziałem o pokazie warzenia a to solidny argument za przybyciem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi