isaac11 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Jaka temp.refermentacji.tydzien w domu a co dalej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Możliwie jak najniższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Jak tydzien w domu, to z tego bedzie taki pilsner ze hej! ? dirk gently 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @sredstvom @Juniorekkolega pyta o refermentację. dirk gently 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isaac11 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Fermentacja była w 13-14stopniach. 14dni.blg spadło do 3.5.glukozy 100g i butelkownie.i może chwilę do pokojowej temp.potem do 14. Mniej niemam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 2 godziny temu, zasada napisał: @sredstvom @Juniorekkolega pyta o refermentację. A widzisz pan, poniedzialek, czlowiek trzezwy, pracowac trzeba, to i w oczach sie dupcy ? @isaac11 - sorki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isaac11 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Spoko.do lodówki wrzuce ile wlezie.teszte do piwnicy 14stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się