Młody Buk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Dzień dobry Wszystkim! Postanowiłem coś zmienić w swoim życiu... Długo Was czytałem, czytałem aż... w końcu się zarejestrowałem ? Moja przygoda z piwowarstwem (gary) trwa już jakiś czas, zaliczyłem chyba wszystko co najgorsze w swojej murowanej piwnicy. Mam nadzieję, że z Forum czekają mnie już tylko coraz lepsze warki. Pozdrawiam serdecznie z południa Polski. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Dobrego! Młody Buk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Powodzenia w przygodzie ! Młody Buk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, ta ksywa to od kwasu chlebowego z Bielawy? Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Buk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Teraz, anteks napisał: Witam, ta ksywa to od kwasy chlebowego z Bielawy? oj nie, stare czasy, od nazwy mojej ulicy, "wpadłem" na nią jakieś 10 lat temu, oni byli po mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi