M i c h a ł Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Serdecznie witam wszystkich użytkowników. Forum śledzę od dłuższego czasu, jednak dzisiaj dołączam do grona i proszę o akceptację i wyrozumiałość Piwowarstwem i warzeniem piwa w domu "zaraził" mnie przyjaciel i tak od kilku lat zbierałem się do pierwszej warki aż do tego czasu. Mam nadzieję, że już niebawem z Waszym wsparciem moje ciche marzenie pierwszej warki zostanie zrealizowane. Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2020 przez M i c h a ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Dużo frajdy z tej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Ahoj. Witamy i powodzenia. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław1611 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Michał, pozdrawiam i powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi