Browar Tymczasowy Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Chciałbym gorąco powitać wszystkich wielbicieli domowego piwowarstwa. Ja swoją przygodę zacząłem 3 listopada, kiedy to uwarzyłem swoje pierwsze piwo. Zrobiłbym to pewnie dużo wcześniej, gdyby nie wątpliwości, który rodzaj piwka uwarzyć, żeby nie było to zbyt skomplikowane, no i nie trzeba było długo czekać ze spróbowaniem Decyzja padła na American IPA. Wczoraj zabutelkowane. Czekam z niecierpliwością na konsumpcję. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrST Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Powodzenia!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Udanej zabawy i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi