Mszewski Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Serdecznie witam po raz kolejny ? Na forum jestem od pewnego czasu i nawet staram się tu i ówdzie udzielać. Panowie i Panie, nie raz mnie poratowaliście radą dzięki czemu mam na swoim koncie już 16 myślę w miarę udanych warek ? To forum jest kopalnią wiedzy , a wiedza sporej części z was jest przepotężna ? Chciałbym się wytłumaczyć dlaczego witam się ponownie - zaczynam nową przygodę na Instagramie. Pisze tam swoje przemyślenia, wypociny podczas degustacji piw (głównie polski Kraft) I chciałem się tu przedstawić i przywitać jako @piwne_shoty. Jeżeli ktoś z was ma konto na Instagramie i zdecyduje się mnie obserwować będę niezmiernie wdzięczny. Uważam że polski rynek piwny potrzebuje jak najwięcej osób propagujących kulturę picia piwa i promocje polskich browarów rzemieślniczych. Zapraszam do dyskusji na temat moich degustacji i jak to mówi Michał Pol w Kanale Sportowym zostawiajcie serduszka, Follow, komentarze. ? Będę wdzięczny za kolejną pomóc tym razem nie przy sensu stricte warzeniu piwa , a przy rozwoju mojej nowej pasji związanej z piwem na Instagramie. Profil piwne_shoty. Z góry dziękuję Panie i Panowie. ❤️ piwne_shoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 zerknij tu https://www.instagram.com/crazybutcher_beers_and_brew/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Cześć Zerknę, coś się do Instagrama (ogólnie) nie mogę przekonać, więc może tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi