Szagi Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Witam, Mam dwa worki srutowanego słodu które kupiłem jakiś czas temu i zastanawiam się czy mogę je użyć - czy straciły jakoś na jakości i jak to sprawdzić. Leżą zapakowane w szczelne worki foliowe tak jak sklep zapakował w temperaturze około 18 stopni. Jeden (pilzneński + mieszanka) mam od połowy września a drugi (pale ale) od początku grudnia. Będzie coś z tego? Planuje zacierać jutro / pojutrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 13 minut temu, Szagi napisał: Będzie coś z tego? Jak nie spaprzesz fermentacji to będzie piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szagi Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Z tym to nigdy nie wiadomo dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się