Markin Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Cześć, planuję w najbliższym czasie warzenie Flanders Red Ale. Wyczytałem, że powszechny jest dodatek kukurydzy i będąc w sklepie wpadła mi w oko właśnie kasza kukurydziana. Wiem, że kasze są wykorzystywane w piwowarstwie, ale do końca chyba nie wiem, jak z nią postępować. Mam ją kleikować tak jak płatki? Wymaga jakiś dodatkowych zabiegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Skleikuj. Markin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipa Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 QQ kleikuj w wyższych temperaturach, niż książkowe, bo rzadko która qq te książki czytała. Jeśli chcesz wydobyć więcej skrobii, to pogotuj ją kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się