Yanek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czy warto nabyć i czy da się usunąć z nich tą gumę. Czy ktoś z was walczył z tym tematem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Cześć. Da się. Można zdzierać drewnianym klient, można opalic i potem oczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Bielok ale Ty walczyłeś z tą gumą osobiście ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 To już było na forum, tylko nie mogę tego odszukać. Były też fotki i opis jak obrzezać kega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Właśnie nie znalazłem, podobnego wątku i dlatego pytam, mogę kupić 4szt i się waham czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Cześć. Bielok ale Ty walczyłeś z tą gumą osobiście ?? Walczył kolega z bimber.info, a drugi właśnie opalał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiR Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 kiedyś widziałem te kegi na alledrogo cena była zachęcająca ale właśnie ta guma mnie odstraszyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 kolega o nicku gerdzio chyba to robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 co prawda nie mam takich,ale uważam, że to świetny zakup uwzględniając cenę - byle dno miał płaskie. Są dużo tańsze a po ściągnięciu gumy spokojnie można grzać nad palnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoxxX Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) http://browar.biz/forum/showpost.php?p=866743&postcount=8 Jest tu Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez LeoxxX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 LeoxxX widziałem ten wątek, ale liczyłem że coś więcej gdzieś wyczytam. Pozostaje mi zaryzykować :rolleyes: kupić, powalczyć, zdać relację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoxxX Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ktoś musi przecierać szlaki... zrób to, podziel się wiedzą dokumentując to fotkami Ale skoro kupujesz to nie lepiej kupić od razu bez gumki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ja mam takie gumowane Kegi. Z jednego zrobię naczynie do gotowania wody do wysładzania (elektrycznie), z drugiego brat zrobi destylator. Oczywiście na obydwu przypadkach guma zostanie jako izolacja termiczna. Mam też jeden, który mi zbywa (bez fittingu). Na razie nie mam pojęcia co z niego zdobić, ale jak bym z niego zdejmował kiedyś gumę, to chętnie podzielę się wrażeniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi