zgoda Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Jeżeli ktoś chciałby spróbować któregoś z moich piwek, albo po prostu ma do mnie interes, to podaję, gdzie będę we wrześniu (oczywiście, poza Wołominem i Warszawą). 6.09: Włocławek, od 8 do 16 w okolicach ul. Reymonta (samochód niestety uziemiony na polerce lakieru przez cały dzień) 24-26.09: Ustroń, od piątku wieczorem do niedzieli rano jestem na Jesieni Linuksowej Jeżeli ktoś chce piwko ode mnie, to proszę na PW info które go interesuje (bardzo chętnie wezmę jakieś w zamian na spróbowanie). Tu jest wątek z moimi piwowarskimi przygodami -> http://www.piwo.org/forum/t3269-Clair-de-Lune.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ja planuję wybrać się do Brennej więc i możemy się spotkać, nawet może w Ustroniu w piątek lub niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Pieron, z największą przyjemnością uścisnę dłoń tak doświadczonego piwowara. I pozbawię go części zapasów (Belgi i Angliki najchętniej, bo te znam najsłabiej). W ramach wdzięczności oczywiście oddam coś z mojej piwnicy (aktualizowany na bieżąco skład magazynu w stopce), albo mogę zatańczyć. Albo zaśpiewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Moje zapasy stopniały prawie do zera-ostały dwie skrzyneczki byle czego. Nie mniej coś się znajdzie i jeszcze dziś zarezerwuję pobyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Adam, dzięki za piwko, ale w zamieszaniu z odpalaniem samochodu zapomniałem dać Ci moje pszenice. Trzymam kciuki za Twoją nubirę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 E,tam. Pompa paliwa siadła i stąd ten problem. Jak zgasiłem tak mocher mi zapalił i wróciłem do domu. Przepraszam, że piwa nie zabrałem z tego zamieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 22-24 października - Leleszki k. Pasymia. Jadę tam w piątek 22, przez Pułtusk, Przasnysz i Szczytno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 12-15 lutego: Kraków. Będę z żoną i córką, nocujemy w hotelu Polonez na Reymonta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 12-15 lutego: Kraków. Będę z żoną i córką, nocujemy w hotelu Polonez na Reymonta. 13 - 15 z przyjemnością któregoś wieczora mogę Cię ugościć, lub możemy spotkać się na mieście Wybór należy do Ciebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 12-15 lutego: Kraków. Będę z żoną i córką' date=' nocujemy w hotelu Polonez na Reymonta.[/quote']13 - 15 z przyjemnością któregoś wieczora mogę Cię ugościć, lub możemy spotkać się na mieście Wybór należy do Ciebie ;-) O umknął mi ten post... Jako, że 12-13 również jestem w Cieszynie, to w dniach późniejszych możemy się spotkać "na mieście" Może Omerta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Może Omerta? Nigdy nie byłem czemu nie . zawsze warto zwiedzać nowe miejsca pewnie i Yanek sie dołączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 14 mamy z żonką rocznicę ślubu, ale nie widzę przeszkód, żeby w miłym gronie obalić jakieś piwko. I tak planowaliśmy odwiedzić Omertę i/lub Non Iron, więc się dobrze składa. Tyle, że podróżujemy pociągiem, więc dużo piwa na wymianę (w obie strony) nie zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 pewnie i Yanek sie dołączy Skąd wiedziałeś, że dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 pewnie i Yanek sie dołączy Skąd wiedziałeś' date=' że dołączę [/quote'] Oj tam, oj tam, potrafisz pójść na grzyby w styczniu, to na piwo pewnie chodzisz o każdej porze roku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Na którą godzinę zarezerwować stolik w Omercie (o tej porze są zwykle tłumy i szkoda nóg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Na którą godzinę zarezerwować stolik w Omercie (o tej porze są zwykle tłumy i szkoda nóg ) Wybieram się do Ciebie w poniedziałek to się dogadamy, co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jako, że Jarek jest gościem, niech decyduje od której A oczywiście w poniedziałek Janku zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jako, że Jarek jest gościem, niech decyduje od której No właśnie miałem dopisać, że się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Na którą godzinę zarezerwować stolik w Omercie (o tej porze są zwykle tłumy i szkoda nóg ) Wybieram się do Ciebie w poniedziałek to się dogadamy' date=' co i jak. [/quote'] Jak by co dzisiaj lub jutro bede mial dla Ciebie gestwę. Urqelle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Córka nam się rozchorowuje i wyjazd do Krakowa staje pod znakiem zapytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi