cyceron1 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 witam w przyszłym tygodniu po długiej nieobecności zawitam do bielska-białej i w związku z tym pytanie: czy w tym pięknym mieście można się gdzieś napić piwa takiego z domowego browaru? mam kolegę, który mieszka na północy polski i mówi ze to dość popularne w tamtejszych pubach Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Albo kolega coś pokręcił albo bielok z Markiem coś ukrywają ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Cześć Nic nie ukrywam Co prawda mojego piwa nie sprzedają w żadnym pubie, ale poczęstować mogę ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 mam kolegę, który mieszka na północy polski i mówi ze to dość popularne w tamtejszych pubach Kolega "z północy" udał się pewnikiem bardziej na południe, czyli do Czech ("rzut beretem" ). Tam napewno znajdziesz małe browary, które sprzedają piwo w gospodach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 http://www.piwo.org/forum/t3474-Prosze-o-polecenie-piwiarni-w-Czeskim-Cieszynie.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Dzięki coelian ! Nie mogłam znaleźć tego tematu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts