Virandell Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Witam jakie blg mniej wiecej osiagne przy 1kg slodu Maris otter I pale ale I 3L wody ? I czy belgijskie drozdze poradzily by sobie z przerobieniem do 0blg takiego piwka ? Czy lepsze bylyby English ale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBum Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Proszę poczytać na początek Wiki na piwo.org https://wiki.piwo.org/Warka_z_procesem_zacierania_słodu Później zadawaj pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 BLG z takiego mini zasypu oblicz sobie w kalkulatorze jakimkolwiek. Najniżej zejdą Ci drożdże saisonowe, więc jeśli zatrzesz nisko możesz do zera się zbliżyć. A dlaczego chcesz zacierać kilo słodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się