Spider Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Witam Mój Amber ale po re-fermentacji w butelkach ma dziwny smak , chyba infekcja ? ( bardzo gorzkie w smaku ) pachnie trochę drożdżami w belgijskim stylu chociaż takich nie stosowałem . Dziwne bo przed rozlaniem zapowiadało się że będzie całkiem niezłe . Do re-fermentacji stosowałem pierwszy raz glukozę ( rozpuszczona wodzie i gotowana ) , drożdże Angielskie AIe. Jakieś sugestie co to może być ? Mam za sobą około 14 warek i jak do tej pory piwa wychodziły mi całkiem niezłe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Taki dział jest na forum: Napisz tam wątek i za zrobioną robotę za moderatora mam u niego piwo byle nie ddh ani inny pastry o smaku bigosu z suszonymi sliwkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Potwierdzam. Zapraszam do wątku linkowanego przez @Nazwa użytkownika przy czym lepiej napisać w nim coś więcej o piwie i procedurach jego warzenia/ rozlewu, żeby ułatwić zgadywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi