grzesiuu Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Dziś otrzymałem taką wiadomość na poczcie, esencje smaku kończy działalność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Też dostałem. Szkoda, miałem gdzie w Krakowie odbierać zamówienia. Z drugiej strony są paczkomaty, świat się zmienia.,. Na pożegnanie zamówiłem Porter Bałtycki i RISa. Zrobię na jesieni to w sam raz będą dobre na Wigilię ...2022 J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlo Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Szkoda. Jak podczas warzenia czegoś brakło, coś się rozbiło to można było podskoczyć i kupić od ręki. Blisko miałem. Paczkomaty wszystkiego nie załatwią, zawsze będzie czas oczekiwania na przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Nie wiem jak w tym, ale w dużych miastach może to wygląda inaczej. U nas jest filia siedleckiej firmy i już kilka lat temu, gdy startowali okazało się, że to nie jest ten poziom obrotów. Dużo ludzi zaczyna, ale i też wiele nie kontynuuje. Taki sklep tylko dla piwowarów nie ma racji bytu. E-handel to przyszłość. W dawnych czasach w Krakowie był przedstawiciel jednego z producentów brewkitów. Dało się odbierać w prywatnym mieszkaniu właścicieli. Na większą skalę pewnie sprzedawcy by nie chcieli. Edytowane 21 Września 2021 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadi Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Mieszkam w lini prostej jakis 1km od tego sklepu i nawet nie wiedzialem o jego istnieniu, czyli reklama która jest ponoć dźwignią handlu była słaba lub nie było jej wcale. Co ciekawe w niezbyt odległym 'Bimberek i piwko' odbierałem zamówienia z Marxama :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 W sklepie ostatnia promocja -20%, koniec sprzedaży w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi