lachim078 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Zastanawiam się, czy za bardzo nie wybiegam przed szereg, ale wydaje mi się, że problem warto przedyskutować. Jak wiemy wszystko kosztuje, również utrzymanie forum. Trzeba wykupić hosting, domenę itp. Ostatnio Elroy wspominał o kończącym się miejscu na serwerze w tym wątku. Co prawda dotyczyło to grafiki mało związanej z tematami piwnymi, ale jak znam życie za jakiś czas może zabraknąć go dla tematów ściśle związanych z browarnictwem. Ciekaw jestem jakie jest Wasze zdanie na temat pomysłu wsparcia finansowego forum, np w postaci cegiełek sprzedawanych w HB? Mi osobiście forum pomogło bardzo na starcie i nadal jest kopalnią wiedzy pomagającą w warzeniu. I chciałbym w ten sposób "spłacić" dług wdzięczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dziękuję za zainteresowanie oraz dobre serce Nie ma się czym jednak przejmować. Mam już kilku reklamodawców, którzy niebawem zawitają w serwisie. Pozwoli to na utrzymanie serwisu, oraz w w końcu zabranie się za gadżety związane z piwowarstwem i piwo.org Tak więc wszelakie zbiórki nie są potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lachim078 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Skoro tak, to wypada jedynie się cieszyć z dobrej kondycji serwisu. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 to cieszy co do reklamodawców - byle to nie były wstrętne pop-upy. a samo piwo.org jest bogatym serwisem + sklep, a forum bardzo sympatycznym (w porównaniu do innych for) jak sie nie myle to piwo.org bylo moim 1-szym serwisem o tematyce piwowarstwa domowego który odwiedziłem. z ciekawości - czy piwo.org miało kiedyś inną budowę i wygląd (tak kilka lat wstecz), bo pamięć zawodna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Jak kiedyś wyglądała strona to sprawdźtu. Tu jest normalnie historia, mam nadzieję, że nie koniecznie płatna. Sprawdzić można również inne strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 http://web.archive.org/web/20030201192336/http://piwo.org/ To w/w jedynie nie należało do mnie, późniejsze wersję już tak. Serwis miał chyba z 3 przebudowy jako takie. Reklamodawcy będą raczej z naszej branży piwno-piwowarskiej i będą to klasyczne bannery. Na pewno nie będą przeszkadzać w oglądaniu, to gwarantuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi