pietro Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam. Dostałem od znajomego zrobione przez niego piwo i chyba "łapnąłem bakcyla":rolleyes:. Na razie trzeba zgłębić trochę teori. Mam nadzieję, że niedługo też będę mógł mówić o sobie "piwowar" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam. Dostałem od znajomego zrobione przez niego piwo i chyba "łapnąłem bakcyla":rolleyes:. Na razie trzeba zgłębić trochę teori. Mam nadzieję, że niedługo też będę mógł mówić o sobie "piwowar" Witaj serdecznie na forum Cieszę się, że zaczynasz od teorii - na pewno jest to dobry krok do zostania piwowarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam serdecznie Czytaj, pytaj... a potem bierz się za warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witaj Pietro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shlangbaum Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam nowego kolegę na forum. Skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam nowego kolegę na forum. Skąd jesteś? Z opolskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam nowego kolegę na forum. Skąd jesteś? Z opolskiego Najlepiej jakbyś wypełnił sobie profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi