AndrzejKu Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Okazało się że sąsiad ma laser. Oto efekty To jeszcze produkt testowy. Logo będzie trochę mniejsze i wyśrodkowane P.S Jako że na spotkaniu padły pytania co i za ile zamieszczam odp sąsiada "Cenowo taka podstawka wygląda następująco: 1. sklejka do lasera 0,37 zł (11 cm2 + odpad 10%) - koszt sklejki to 28 zł/m2 (podaję dla innych niż Twój wymiarów) 2. grawer 4,45 zł (grawer o średnicy 9 cm) - koszt grawerowania to 0,07 zł/cm2 3. lakierowanie 0,50 zł/szt. Razem taka podstawka jak Twoja jest przez nas wyceniania na ok. 5,30 zł Cena netto. Należy doliczyć VAT 23% czyli cena brutto to 6,52 zł Gdy jest dużo pracy z plikiem jednorazowo do całego zamówienia doliczamy 25 zł netto. Jest też możliwość barwienia drewna na różne kolory Płatne jednorazowo dla całego zamówienia 20 zł. Oprócz tego grawerujemy i wycinamy dużo w skórze i w pleksi (różne kolory)." P.S 2 Sterownik temperatury możliwość odbioru osobistego http://allegro.pl/elektroniczny-sterownik-regulator-temperatury-i1945230736.html Edytowane 28 Listopada 2011 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 To jak można to zamówić ja jestem chętny na 6 szt przynajmniej na początek. W jakim formacie ma być plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Z tego co pamiętam to najlepiej w Corel-u chociaż ja mu dostarczyłem logo w formie pdf. Najlepiej samemu się z nim skontaktować Tomasz Wawro balanda@balanda.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) # 17 3 kg wędzony whiskey 1 kg wędzony Steinbach 1 kg wiedeński 1 kg monachijski 0,1 kg zakwaszający 52st 15' 64st 30' 72st 45' 78st 5' 25g Marynka 60' 20g Hallertauer Tradition 20' Saflager W-34/70 Edytowane 9 Grudnia 2011 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) #18 Extra Special Bitter (zastaw piwodziej) 5,3kg Pale Ale 0,9kg Cara-hell 1 łyżeczka gipsu piwowarskiego 52st 15' 67st 90' 72st 10' 30g Target 60' 15g Challenger 30' 15g Fuggles 15' S-04 20,5l 15blg Edytowane 27 Grudnia 2011 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Śrutowanie słodu na jutrzejszy Barleywine. Musze to usprawnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 #19 Barleywine (zestaw piwodziej) 9kg Pale Ale 1kg Aroma 0.5kg Caraamber 15g Target 60' 15g Challenger 15' 30g East Kent Goldings 3' jest jeszcze Cascade 30g ale w przepisie nie jest podane kiedy go dodać. Chyba wrzucę na początku by zwiększyć goryczkę T-58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 W ogóle jakaś lipa z chmieleniem. Wyszło mi 29 IBU wiec poniżej stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Może zaszaleje i zrobię American Barleywine. Mam jeszcze 100g Chinook 40g Pacific Gem 15g Cascade 100g Centennial Jakieś rady?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Chmielenie Berleywine 15g Target 60' 30g Pacific Gem 60' 15g Challenger 10' 45g Cascade 5' 30g East Kent Goldings 3' 19l 24blg +2l w podłogę Edytowane 28 Grudnia 2011 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) #19,5 Nie wiadomo co Cienkusz z Berleywine Ekstrakt Dein Bier Medium (dostałem gratis przy zamówieniu z Piwodzieja. Chyba przeterminowane, nigdzie nie znalazłem daty przydatności) 25g Marynka 60' 25g Hellertauer Tradition 5' W-34/70 20l 10,5blg Edytowane 28 Grudnia 2011 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) #20 Pils 5,5 kg pilzneński 52st 15' 62st 40' 72st 30' 60' 40g Marynka 1' 50g Hellertauer Tradition Gęstwa W-34/70 25l 15blg wydajność 90% w programie Brewtarget Dolałem 2 l wody wyszło 27l 14blg Edytowane 12 Stycznia 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) #21 Pils 5 kg pilzneński 52st 15' 62st 20' 72st 40' 60' 50g Marynka 1' 50g Lubelski Gęstwa W-34/70 27l 12BLG Edytowane 20 Stycznia 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) #22 Pils 5 kg pilzneński 52st 15' 62st 30' 72st 40' FWH 25g Lubelski 60' 35g Marynka 1' 25g Lubelski Gęstwa W-34/70 25l 14BLG Edytowane 12 Lutego 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) #23 Pils resztkowy 4,7 kg pilzneński 52st 15' 62st 30' 72st 40' 60' 30g Marynka 60' 20 Pacyfic gem 1' 30g Lubelski 1' 20g Centennial Gęstwa W-34/70 26l 12Blg Edytowane 5 Marca 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) #24 Amber Ale 4,7 kg pilzneński 0,35 kg monachijski typ II 0,25 kg Biscut 0,15 kg Carahell 0,1 kg Caraaroma 0,05 kg czekoladowy (ostanie 15 minut) 52st 15' 62st 30' 72st 30' FWH 30g Centennial 60' 30g Willamette 10' 35g Willamette 1' 35g Willamette US-05 25l 12.5BLG Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) #25 AIPA 3,5 kg pilzneński 3 kg pale ale 0,5 kg monachijski 0,4 kg Carapils 0,3 kg karmelowy 0,25 kg Specjal B 62st 20' 68st 40' 74st 15' mash out 60' 30g Chinook 15' 20g Chinook 15' 20g Centennial 10' 15g Chinook 10' 15g Centennial 5' 20g Centennial 3' 20g Chinook 1' 30g Citra 7 dni na cichej 75g citra US-05 26l 17Blg Edytowane 9 Maja 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 60' 30g Chinook 15' 20g Chinook 15' 20g Centennial 10' 15g Chinook 10' 15g Centennial 5' 20g Centennial 3' 20g Chinook 1' 30g Citra Ciekawa sekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 raczej ułańska fantazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) #26 Alt 3kg monachijski II 2,5kg pilzneński 0,7kg Caramunich I 0,6kg Caraamber 0,03kg Carafa II 52st 20' 62st 30' 72st 30' 78st 10' 60' 50g Perle 10' 20g Hallertauer Tradition S-33 25l 15Blg Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Pomysł racjonalizatorski Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez AndrzejKu Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) #27 Bitter 3,5 kg pilzneński 2 kg pale ale 0,25g crystal 150 0,25g specjal B 57st wsypane słody 67st 90' 78st 10' 60' 30g Marynka 30' 30g East Kent Goldings 10' 20g East Kent Goldings 20g East Kent Goldings 7dni na zimno Gęstwa S-33 33l 11Blg Edytowane 20 Maja 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 (edytowane) #28 Witbier 3kg pilzneński 1,5kg pszeniczny 0,1kg zakwaszający 0,1kg caraamber 1kg płatki pszenne 0,5kg płatki owsiane 0,35kg płatki jęczmienne 54st 30' dodanie skleikowanych płatków 100st 10' 64st 60' 72st 15' 78st 5' 30g Marynka 60' 20g Lubelski 10' 11g skórka cytrynowa 7' 20g skórka grapefruitowa 7' 50g skórka pomarańczowa 7' 7g kolendry 7' 11g skórka cytrynowa 2' 20g skórka grapefruitowa 2' 50g skórka pomarańczowa 2' 7g kolendry 2' Gęstwa Wyeast 3522 Belgian Ardennes. Dzięki Bogodar 36l 11BLG Edytowane 10 Czerwca 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) #29 Wędzone "Nie pamiętam co to było" 51 st 10' 62 st 60' 72 st 10' 78 st 5' 40g Marynka 60' 15g Hallertauer Tradition 10' 15g Hallertauer Tradition 5' W-34/70 35l 13BLG- 3BLG 5,6% Edytowane 27 Października 2012 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ?? Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się