Swiaderny Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Dodałem zaworki, które zamykam po zakończeniu chłodzenia, aby przy wyjmowaniu chłodnicy nie wyciekła woda. W jakim celu pozostawiasz wodę w środku? edit: literówka Edytowane 1 Stycznia 2012 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nie wiem... Dałbym chociaż ze 2 metry rury więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A'la Grodziskie po dodaniu drożdży znowu ruszyło. Szkoda, że nie mam spektrometru, mógłbym częściej kontrolować Blg. a nawet badać asocjację cząsteczek etanolu z cząsteczkami wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ale masz Curve z obudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jakiś chleb Ci rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Chyba piwowarzy z kujawsko-pomorskiego się zmówili, najpierw Tomek warzył saisona, teraz Shooter i ja też mam słody i drożdże w domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Midriel też się przymierzał Muszę go zapytać czy w końcu robił. Ten mój to potwór. 20 Blg odfermentowane do 3,5 robi swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ech... tylko mnie nie krzyżujcie... Jak odbiorę moją partię to przerobię na kadź zacierną, poeksperymentuję z drugim i trochę w nim powycinam, a trzecie pewnie będzie do przechowywania słodu. Taki mam plan. Piotrze, żeby ta publicznie pokazywać babole na palcach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Moje wiadra trafiły się dużo czystsze. Jedna pokrywka porysowana, ale w granicy akceptowalnej. Początkowo nawet myślałem, że to pozostałości uszczelniacza w okół zamknięcia bo tylko brzeg wiader i pokrywek był tym upaprany. Może były lepiej wymyte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter mirogster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 To jest coś w tym stylu? http://www.homebrewtalk.com/f51/ebay-aquarium-temp-controller-build-163849/ (pierwszy post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi