Nester Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Witam serdecznie wszystkich browarników.Jestem można powiedzieć początkującym biromanem.Zacząłem od brewkitów, a teraz przymierzam się do warzenia ze słodów.Z góry dziękuję za pomoc, tą w Waszych postach już istniejących i tych które powstaną w wyniku moich pytań.Jestem z Krakowa, chętnie nawiążę sąsiedzkie kontakty z forumowiczami z Krakowa.Uwielbiam portery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Czołem, udanej zabawy i również pozdrawiam z Krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nester Opublikowano 23 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 1 minutę temu, elroy napisał: Czołem, udanej zabawy i również pozdrawiam z Krk Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi