Kamil_rc Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Witam wszystkich. Forum śledzę już od jakiegoś czasu aż przyszedł czas się przywitać. Ogólnie piwo to będzie robione tak przy okazji, głownie wole whisky jak i konstruować sprzęty do produkcji Mam tam kilka "warek" za sobą z brewkita więc z takim małym oszustwem ale rewelacji nie było, mam nadziej że z prawdziwego warzenia bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Witaj na forum! Powodzenia w warzeniu i reszcie hobbystycznej aktywności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu555 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 brewkity to nie oszustwo tylko mniej uj****na kuchnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_rc Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 19 godzin temu, lechu555 napisał: brewkity to nie oszustwo tylko mniej uj****na kuchnia... Sama prawda niestety. Kiedyś zakupiłem przy okazji i piwo stoi juz 4 lata z nich bo srednio dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi