dori Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Przepraszam, że tak długo to trwało i pewnie wystawiłam Waszą cierpliwość na próbę, ale ostatnio nie wyrabiam... Podziękowania należą się Elroyowi za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Super. Chyba ta nasza pomoc sie przydała. To jest najważniejsze. DORI podziękowania za zaangażowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pralka wczoraj dotarła do Wilkowa Zostałam poproszona przez rodzinę Kasi o to aby wszystkim którzy dołożyli się do pomocy serdecznie podziękować, co niniejszym czynię Za resztę pieniążków przygotuję jakąś paczkę na święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Za resztę pieniążków przygotuję jakąś paczkę na święta. Paczka świąteczna wysłana Za resztę pieniędzy kupiłam trochę słodyczy, kawy itp. i przygotowałam paczkę. Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Za resztę pieniążków przygotuję jakąś paczkę na święta. Paczka świąteczna wysłana Za resztę pieniędzy kupiłam trochę słodyczy' date=' kawy itp. i przygotowałam paczkę. Dziękuję za pomoc [/quote'] Przyjemność po "naszej" stronie. Gdyby była ponowna potrzeba, ustawiam się już w kolejce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dori Opublikowano 19 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Września Złota łopata!!! Dzień dobry Odkopałam wątek po 14stu latach, gdyż odezwała sie do mnie Kasia, której rodzinie pomogliśmy w 2010 roku po powodzi, która zalała uprawy chmielu na Lubelszczyźnie. Kasia odnalazła mnie po tylu latach, tym razem oferując swoją pomoc, jeśli ktoś z piwowarów byłby w podobej sytuacji jak ona w 2010r. Zatem pytanie, czy ktoś z Was nie potrzebuje pomocy? Jeśli jesteście w ciężkiej sytuacji, dajcie znać postaramy się zorganizować jakąś pomoc. zasada, ciezkicoswybrac, WojtekGaaD i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi