olo333 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Widzę, że naprawdę Ci się śpieszy. Poczekaj cierpliwie jeszcze kilka dni, a najlepiej to byłoby zlać na cichą. Coś mi się wydaje że wypijesz je wszystkie nim się nagazują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Jak nastawiłeś w piątek a od paru dni °Blg już się nie zmienia to w piatek możesz butelkować. CIER-PLI-WO-ŚCI !!!! odbyła się telekonferencja na GG Edytowane 14 Października 2010 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoirack Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Powiadają, że 7 dni odczekać należy. Zrobisz waści jako twój osąd rzecze - zacne piwo uczynisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaxDraken Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 3,5 °Blg na chwilę obecną, ale piwko ma dość kwaśny smak...;/ czy to aby nie zakażenie?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Obawiam się że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 niekoniecznie.... Lager Coopersa jest kwaśny z początku. W miarę leżakowania smak się układał i kwaskowatość się cofała. Nie grzeb w tym piwie tyle razy bo faktycznie złapie ono jakąś infekcję. Niech drożdże w ciepełku pod kocykiem fermentują piwo. Myślę, że w niedzielę lub poniedziałek zabutelkujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Moje Pale Ale z zestawu BA też jakoś kwaskowato smakowalo jak butelkowałem , po tygodniu w butelkach już tego nie czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi