smola Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) Wczoraj uwarzyłem NEIPA. Do fermentora o pojemności 70 litrów poszło 57 litrów brzeczki. Drożdże pięknie wystartowały. Dziś dodałem 400 gramów chmielu. Po 5 minutach taki widok, jak się zostawi za mało przestrzeni na pianę: Edytowane 10 Maja 2023 przez smola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Zawsze mogło Cię spotkać coś takiego: smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 10 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) Łooo matko, maskara 🤣 OT, jak wstawiłeś bezpośrednio film z youtuba? Przez odnośnik nie ładuje odtwarzacza. Czy mniejsza ilość chmielu w jednej porcji ograniczyłaby ten efekt? Edytowane 10 Maja 2023 przez smola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 10 minut temu, smola napisał(a): OT, jak wstawiłeś bezpośrednio film z youtuba? Przez odnośnik nie ładuje odtwarzacza. Wkleiłem sam link, forum automatycznie dodało odtwarzacz smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi