monodem Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 We wtorek 12 września od 20:00 do 22:00 jest spotkanie na zoomie z L. Garsholem. Link do rejestracji https://www.eventbrite.com/x/all-about-norwegian-farmhouse-ale-tickets-677932302767?aff=eemailordconf&ref=eemailordconf&utm_campaign=order_confirm&utm_medium=email&utm_source=eventbrite&app_cta_src=order_conf_email&utm_term=digitalx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Świetna wiadomość! Poprawiłem datę, nadałem tytuł i przeniosłem post z wątku "Wschodnie piwowarstwo" do osobnego wątku w podforum Internet. Dodam, że rejestracja i udział są darmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Event przesunięty na środę 12 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi