maniek929 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witam, Czy ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę złączek john guest lub podobnych szybkozłączek na wąż 5/16(8mm) i gwintem wewnętrznym 1/2, szybkozłaczki tylko z tworzywa, metalowe odpadają.Nie zależy mi na czasie dlatego padło na ali, cena ~20pln w pl a 5-10pln na ali to spora różnica, tym bardziej że potrzebuję około 40 sztuk.Dzięki za pomoc Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zaopatruje się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Też często u Damiana zamawiam, ale przy ilości złączek jaką potrzebuje to róznica w cenie ogromnaWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 To pozostaje ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 2 godziny temu, korzen16 napisał(a): To pozostaje ali Jest też kwestia jakości, czy na ali nie są to "zamienniki" nie trzymające ciśnienia np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi