piotrm100 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Po przygodzie z produkcją wina, gdzie wreszcie wychodzi mi każdy nastaw (po wielu nieudanych próbach), postanowiłem spróbować swoich sil z piwem. Zakupiłem pierwszy brewkit i w weekend nastawie. Bedę musiał dokupić drugi fermentor bo jako, ze piwo jest moim ulubionym napojem wątpię, żeby 25 l baniak mi wystarczył , a i na pewno nie dopuszczę do przeterminowania się mojego produktu 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Cześć! Witamy Wpis Ci trochę poprawiłem, staraj się pisać raczej poprawnie w naszym języku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrm100 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Dzieki, ale na polskie litery nie ma co liczyc, bo nie mam mozliwosci pisania tych naszych ogonkow. Poza znakami diaktrytycznymi mam nadzieje, ze bylo po posku 🙂 elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi