3mil Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Hej gotuje dzisiaj swoją pszenicę z ekstraktu zapach niepokoi mnie zapach jakby gotowanej kukurydzy podczas gotowania. Czy tak ma pachnieć pszenica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia DMS opisuje się jako zapach kukurydzy, gotuj solidnie to odparuje. Jak nie masz starego słodu albo z dziwnego źródła, to wszystko powinno być w porządku. Poza tym, czas i pieniądze już straciłeś, więc co Ci szkodzi doprowadzić cały proces do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3mil Opublikowano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 10 minut temu, ciezkicoswybrac napisał(a): DMS opisuje się jako zapach kukurydzy, gotuj solidnie to odparuje. Jak nie masz starego słodu albo z dziwnego źródła, to wszystko powinno być w porządku. Poza tym, czas i pieniądze już straciłeś, więc co Ci szkodzi doprowadzić cały proces do końca Tylko ze to jest z ekstraktu slod wiec teoretycznie nie powini być w tym dmsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Rób, fermentuj, zobacz co wyjdzie. Jak kolega wyżej napisał, dokończ, każda warka to lekcja 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Z jakiej firmy ten ekstrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się