Skocz do zawartości

Mexican Cerveza


obebik

Rekomendowane odpowiedzi

30% słodu kukurydzianego lub kukurydzy 

Opcjonalnie 5% bardzo jasnego karmelu

Reszta Pale Ale lub Pils

 

Zacieranie 60' w 65°C

Wygrzew w 78°C

 

Chmiel do 15 IBU

 

Drożdże lagerowe

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.