Aszot Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Czy z dostępnych słodów pszenicznych wędzonych dębem, któryś daje bardziej intensywną wędzonkę w gotowym piwie? Chodzi mi o Weyermann vs Viking malt chyba, że polecacie jeszcze jakieś inne. Zakładam nowy temat, bo nigdzie takich informacji nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Z moich doświadczeń wychodzi, że Viking bywa nieco mocniej dymiony - tylko niestety jest to zależne od partii słodu. Można jeszcze polować na "oryginalny" grodziski z Bruntala - czasem bywa gdzieś dostępny. Edytowane 24 Sierpnia przez punix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aszot Opublikowano 26 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Dzięki za odpowiedź, pojawił się Bruntal widziałem to jego wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się