Aszot Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Czy z dostępnych słodów pszenicznych wędzonych dębem, któryś daje bardziej intensywną wędzonkę w gotowym piwie? Chodzi mi o Weyermann vs Viking malt chyba, że polecacie jeszcze jakieś inne. Zakładam nowy temat, bo nigdzie takich informacji nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Z moich doświadczeń wychodzi, że Viking bywa nieco mocniej dymiony - tylko niestety jest to zależne od partii słodu. Można jeszcze polować na "oryginalny" grodziski z Bruntala - czasem bywa gdzieś dostępny. Edytowane 6 godzin temu przez punix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się