plx Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Kiedy do zasypu wpadnie kawałek izolacji z kabla, jaką należy zrobić przerwę przy wysładzaniu? Myślicie że enzymy dadzą sobie z nią radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Kiedy do zasypu wpadnie kawałek izolacji z kabla, jaką należy zrobić przerwę przy wysładzaniu?Myślicie że enzymy dadzą sobie z nią radę? Przerwę na wyjęcie kabelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jakieś 100.000 lat, a na pewno się rozłoży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ty się nie martw co z izolacją i przerwą tylko co zrobisz jeśli zdobędziesz tym piwem Grand Championa. Skąd zdobędziesz taką samą izolację na skalę przemysłową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 @anteks Nie wiedziałem że wpadła. @Jejski To ciut za dużo jak na mnie. Obawiam się że nawet moja pra, pra, prawnuki nie doczekają. @grzechu_k jak na moje oko, to dwa gramy. Mam jeszcze 3 metry jego, więc spoko. W razie czego będę improwizował. Poza tym taka chemia w piwie? A fu! Jury by nie przepuściło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 @anteks Nie wiedziałem że wpadła. @Jejski To ciut za dużo jak na mnie. Obawiam się że nawet moja pra, pra, prawnuki nie doczekają. To wpadła czy nie ? A pytałem tak sobie bo może kiedyś wpadnie , mam jeszcze kawałek podeszwy oraz stare skarpetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Myślę że ten kawałek niczemu nie zaszkodzi. Wszystko zależy co to za kabel albo kto wypluł ten kawałek kabla po ciągnięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 To wpadła czy nie ? A pytałem tak sobie bo może kiedyś wpadnie , mam jeszcze kawałek podeszwy oraz stare skarpetki Po starych skarpetach pewnie skrobia będzie szybko rozłożona. Tylko czy te cukry zjedzą drożdże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Myślę że ten kawałek niczemu nie zaszkodzi. Wszystko zależy co to za kabel albo kto wypluł ten kawałek kabla po ciągnięciu. Tak poważnie, izolacja całkiem nie groźna. Tym bardziej od takiej ilości. Swoją drogą zdziwiłbym się jak by jakieś enzymy ją rozłożyły. @anteks Stare skarpetki to nie problem, wystarczy stary chmiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jakieś 100.000 lat, a na pewno się rozłoży ;) Gorzej jak po takim zacieraniu się okaże, że wydajność wyniosła grubo powyżej 100% To wpadła czy nie ? A pytałem tak sobie bo może kiedyś wpadnie , mam jeszcze kawałek podeszwy oraz stare skarpetki Skarpetki to do chmielu idealne będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jakieś 100.000 lat' date=' a na pewno się rozłoży ;)[/quote']Gorzej jak po takim zacieraniu się okaże, że wydajność wyniosła grubo powyżej 100% Wtedy koncerny będą zabijały się o patent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się