earl Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Barwa: jasno słomkowa , mętne Piana: biała, złożona z drobnych pęcherzyków, ale stosunkowo szybko opadła. Aromat: goździki , w tle lekki banan Wysycenie: średnio wysokie , co2 przyjemnie szczypie do samego końca, po ostrzeżeniu myślałem, że będzie wieksze Smak : przyjemnie czuć pszenicę, goździki lekko banana , lekko kwaskowaty i wytrawny finisz. Ogólnie bardzo smaczne piwo. Zdziwiło mnie , że było fermentowane na WB-06, moje doświadczenia z tymi drożdżami nie były najlepsze. Ciekawi mnie jak głeboko odfermentowało ? Dzięki za bardzo smaczne piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie potrafię odpowiedzieć jak głęboko odfermentowało, bo tego nie zapisałem.. chociaż na pewno zmierzyłem.. prawdopodobnie do 2-2,5°Blg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi