kwiatosz Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Nie byłem od dłuższego czasu w lubelskim Leclercu i jakież było moje zdziwienie, gdy dzisiaj tam wszedłem i zobaczyłem cały zakątek (tak z 6 regałów) przeznaczonych tylko na piwa importowane (oraz na w końcu dostępne w Lbn wyroby Browaru Zamkowego) - naprawdę jest tego sporo, a co najlepsze w końcu (po 6 miesiącach dręczenia sprzedawców w sklepach specjalistycznych) udało mi się utrafić IPA, dla którego zrobiłem wyjątek od abstynencji - cudo to zwie się Old Empire i jak na mój plebejski gust jest całkiem w porządku Także jak ktoś szuka IPA to polecam wizytę w lubelskim, a może i każdym innym, Leclercu Link to comment Share on other sites More sharing options...
earl Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) A jaka była cena tego piwa? P.s i w którym leclercu kupiłeś ? Edited December 29, 2010 by earl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiatosz Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 A, zapomniałem że w Lbn są 2 Na Zana kupiłem, coś koło 8zł dałem (normalnie za piwo tyle bym nigdy nie dał, ale polowałem tyle czasu że trzeba było ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts