elroy Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witajcie Mam gorącą prośbę o następujące opinie: 1. jak oceniacie prędkość działania głównej strony 2. prędkość działania forum 2. czy zdarzały Wam się, że strona się nie wyświetla, pojawiają się błędy, lub czas oczekiwania jest długi (strona się "muli" ) Jest to dla mnie o tyle ważne, że nie wykluczone, iż piwo.org zostanie przeniesiona do innego usługodawcy. Proszę o wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Działa prawidłowo,szybko i bez zakłóceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Mnie sie raz pojawil dziwny komunikat, ale porownujac czas spedzony bezawaryjnie do czasu nieazkluconej pracy to liczy sie w promilach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Czasem mam problemy, ale częściej na kompie gdzie mam radiówkę, więc może u mnie jest problem. Gorsze jest to że jak odpowiadam, napiszę całego posta, daję wyślij pojawia się error a cała moja stukanina idzie w kosmos. Czy nie dałoaby tak zrobić żeby po wciśnięciu cofnij wracało do strony z wpisaną treścią. Tak jest np na browar.biz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 A jaki error, pamiętasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No ten taki standardowy jak się strona nie chce otworzyć. Taki ogólny, a nie z piwo.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Tutaj niestety nie pomogę. Aczkolwiek, przynajmniej w Firefoxie, przy błędzie typu nie odnaleziono adresu lub przekroczona limit czasu wstecz w przeglądarce przywraca treść. Przyglądnę się temu, ale nie obiecuję, czy coś uda mi się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Mam FF i na browarze jest tak jak piszesz, a na piwo.org nie. Musi być jakaś różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Mam FF i na browarze jest tak jak piszesz, a na piwo.org nie. Musi być jakaś różnica. A tak jeszcze: W obu przypadkach FF pyta się "Aby wyświetlić tę stronę, Firefox musi ponownie przesłać dane, które spowodują powtórzenie zadań wykonanych wcześniej (takich jak przeszukiwanie czy potwierdzenie zlecenia).", w momencie gdy dajesz wstecz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Sprawdzę jak będę w domu, bo teraz piszę z telefonu na plaży. :-D Wydaje mi się, że taki napis (w tym stylu tylko po ang.) pojawia się jak daję odśwież. Natomiast mi chodzi o sytuację jak daję cofnij. Wtedy na browar.biz cofa mnie do edycji posta razem z jego treścią. Natomiast na piwo.org cofa mnie do czystego formularza edycji posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Sprawdzę jak będę w domu, bo teraz piszę z telefonu na plaży. :-DWydaje mi się, że taki napis (w tym stylu tylko po ang.) pojawia się jak daję odśwież. Natomiast mi chodzi o sytuację jak daję cofnij. Wtedy na browar.biz cofa mnie do edycji posta razem z jego treścią. Natomiast na piwo.org cofa mnie do czystego formularza edycji posta. To już wiem o co chodzi. Może być to nie rozwiązywalne, ze względu na różne użyte oprogramowanie. ps: miłego wypoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi